Okmeydanı'nda son durum, olaylar sürüyor

Kobani'de PKK YPG'ye saldıran IŞİD'in acısını PKK ve yandaşları vatandaşlardan çıkarıyor. IŞİD saldırdıkça Türkiye'deki terör örgütleri azıyor. Kabak büyük şehirde yaşayan vatandaşların başında patlıyor. Son örneği yine Okmeydanı..

01 Kasım 2014 Cumartesi 23:56
Okmeydanı'nda son durum, olaylar sürüyor






Okmeydanı'nda son durum, olaylar sürüyor

HDP, PKK ile birlikte çok sayıda örgütün Kobani eylem çağrısından sonra Okmeydanı yeniden karıştı. Polisin göstericilere müdahalesi sürüyor..

Okmeydanı'nda IŞİD'in Kobani saldırılarını protesto ederek yola barikat kurmak isteyen gruba polis müdahale etti.

Polise molotof kokteyli ve havai fişek atan eylemcilere polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.

Anadolu Kahvesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde toplanan yüzü maskeli bir grup, yola barikat kurarak eylem yapmak istedi. Polis gruba biber gazı ve TOMA'dan sıkılan tazyikli suyla müdahale etti. Bunun üzerine grup üyeleri polise molotof kokteyli ve havai fişek attı. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan ve caddeye giriş çıkışı kapatan polisin müdahalesi sürüyor.
Son Güncelleme: 01.11.2014 23:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.