Okul Aile Birliği başkanlığına Garip yeniden seçildi

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:17
Okul Aile Birliği başkanlığına Garip yeniden seçildi






TRABZON (CİHAN)- Trabzon'un Vakfıkebir Anadolu Lisesi'nde 2012-2013 eğitim-öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantısı ve başkanlık seçimi yapıldı.

Okulun konferans salonunda yapılan toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Mevcut başkan Ahmet Garip'in aday olduğu seçimde, okulda yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, okul idarecileri ve velilerinin desteği ile yeninden başkan seçildi.

Garip, duygularını ifade ederken, Bizler Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu olarak öğretmen, öğrenci ve veli üçgenini bir araya getirip başarıyı yakalamamız için toplanıyoruz. Çocuklarımızın gelecekteki hedefini günden güne en üst noktaya çıkarabilmek için gayret sarf eden okulumuz yönetimi en başta olmak üzere bütün öğretmenlerimize Okul Aile Birliği adına teşekkür ediyorum. ifadelerini kullandı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.