Okulda unutulan liseli kızı, itfaiye kurtardı

ÜSKÜDAR’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ardından okula dönen lise öğrencisi Hilal Yıldırım (14), kıyafetini değiştirdiği sırada öğretmeni ve arkadaşları tarafından okulda unutuldu. Yaklaşık...

29 Ekim 2014 Çarşamba 13:15
Okulda unutulan liseli kızı, itfaiye kurtardı






Okulda unutulan liseli kızı, itfaiye kurtardı

Elvan EZBER İSTANBUL, () ÜSKÜDAR’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ardından okula dönen lise öğrencisi Hilal Yıldırım (14), kıyafetini değiştirdiği sırada öğretmeni ve arkadaşları tarafından okulda unutuldu. Yaklaşık bir saat boyunca spor salonunda mahsur kalan Hilal’i itfaiye ekipleri, merdivenle kurtardı.

Üsküdar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarından sonra ilginç bir olay yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Haydarpaşa Bülent Akarcalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan bir grup öğrenci Kadıköy Meydanı’ndaki kutlamaların ardından saat 11.00’de okula döndü. Başlarında beden eğitim öğretmeni bulunan öğrenciler kıyafetlerini değiştirmek için spor salonuna girdi. Yarım saat sonra sorumlu öğretmen öğrencileri dışarı çıkardı. Öğretmenin salon içinde “İçeride kimse kaldı mı?” diye bağırdığı ses gelmeyince de kapıyı kilitleyip okuldan ayrıldığı öğrenildi. Kıyafetini değiştirdikten sonra odadan çıkan lise 1. Sınıf öğrencisi Hilal Yıldırım, salonda kimsenin olmadığını gördü. Okulda unutulduğunu anlayan Hilal, dışarı çıkmak için önce kapıya yöneldi. Kapının kilitli olduğunu görünce camdan çıkmak istedi. Ancak 5 metre yükseklikteki camlara da ulaşamayınca son çare olarak polisi aradı. Okulda unutulduğunu söyleyen Hilal’in yardımına polis, itfaiye ve sağlık görevlileri gitti.

İtfaiye ekipleri, spor salonunun camını açtıktan sonra içeriye merdiven sarkıttı. İçeride yaklaşık bir saat mahsur kalan Hilal, uzatılan merdivenle yukarı çıktı. İtfaiye ekiplerini karşısında gören Hilal Yıldırım, gözyaşlarını tutamadı. Ambulansta sağlık görevlileri tarafından muayene edilen Hilal, polis ekipleri tarafından ailesine teslim edilmek üzere Ataşehir’deki evine götürüldü.

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.