Olimpiyatlarda dört madalya kazanan Şehzade Mehmet öğrencileri ödüllendirildi

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:17
Olimpiyatlarda dört madalya kazanan Şehzade Mehmet öğrencileri ödüllendirildi






MANİSA (CİHAN)- Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ve İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, TÜBİTAK 20. Ulusal Bilim Olimpiyatları'ndan dört madalyayla dönen Özel Şehzade Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerini ödüllendirdi. Biyoloji dalında altın madalya kazanan Abdülkerim Uygur, matematik dalında altın madalya kazanan Rüstem Alptuğ Özkan ve gümüş madalya kazanan Şerif Erkam Şeker, bilgisayar dalında bronz madalya kazanan Halit Yağar, Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Müdürü Giray Kara ve Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu Müdürü Muzaffer Yılmaz ile birlikte Daşöz ve Altınsoy'u makamlarında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Daşöz, öğrencilerin başarısının Manisa adına gurur verici olduğunu söyledi. Özel Şehzade Eğitim Kurumları'nın Manisa'nın gururu olmaya devam ettiğini belirten Daşöz, bundan önceki büyük başarılarının üzerine dört tane daha olimpiyat madalyası kazandırarak okullarına ve Manisa'ya büyük bir başarı yaşattıklarını kaydetti. Öğrencileri ve okul yöneticilerini tebrik eden Daşöz, Bu öğrencilerimiz, zaten hem davranışlarıyla hem de başarılarıyla gerçekten büyük işler yapıyor. Özel Şehzade Eğitim Kurumları, ilimizin de genel başarısını yükselten okullardan bir tanesi. Onlara çok çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da aynı başarıyı arttırarak sürdüreceklerine eminiz. Çok düzenli eğitim gören, çok verimli ve uyumlu çalışan bir okulumuz. Başarılarının devamını diliyorum. dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Altınsoy da Özel Şehzade Eğitim Kurumları öğrencilerinin büyük bir başarıya imza attığını söyledi. Altınsoy, Okulun yeni olimpiyatlarda bu başarısını egale etmesini bekliyoruz. İnşallah Manisa ve Türk millî eğitiminin ismini dünyanın her tarafında duyururlar ve daha büyük başarılarla eğitim sistemimize katkıda bulunurlar. Bu öğrencilerimiz, inşallah geleceğin önemli yönetici ve bilimadamları olacak, ülkemize hizmet edecekler. Böyle bir başarıya imza atan öğrenci ve okul yöneticilerini kutluyorum. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.