Olin Edirne'nin yeni sponsoru; Aytemiz Petrol

16 Temmuz 2011 Cumartesi 21:52
Olin Edirne'nin yeni sponsoru; Aytemiz Petrol






Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne, önümüzdeki sezon için Aytemiz Petrol ile sponsorluk anlaşması imzaladı.Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne tarafından yapılan açıklamada, 2011-12 sezonu için geçtiğimiz günlerde Aytemiz Şirketler Grubu'nun genel müdürlük binasında forma sırt sponsorluk anlaşması imzalandığı belirtildi.
İmza törenine Aytemiz Petrol Genel Müdürü Ahmet Eke, Olin Edirne Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, mühasip üye Türkben Pedük ve yönetim kurulu üyesi Doğan Emel katıldı.Olin Edirne Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, Aytemiz Petrol ile gerçekleşen forma sponsorluk anlaşması üzerine kısa bir açıklama yaparak, şöyle konuştu:Olin Edirne basketbol takımımızın geçtiğimiz sezon almış olduğu başarılı sonuçlar ve önümüzdeki sezon için hedeflerimiz gözleri ve ilgiyi takımımız üzerine çevirmiştir.
Aytemiz Petrol ile gerçekleşen forma sırt sponsorluk anlaşması bunun bir örneğidir.
Olin Edirne hedefleri olan bir kulüptür ve hedefleri doğrultusunda ilerleyecektir. Aytemiz Petrol ve Aytemiz Şirketler Grubu da ülkemizde son yıllarda yıldızı parlayan ve hedefleri olan bir gruptur. Hedefleri olan iki kurum şimdi karşılıklı işbirliği içinde yollarına devam edecektir. Aytemiz Şirketler Grubu'nun sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi ve bu konuda gerçekleştirdiklerini biliyoruz. Bu sosyal sorumluluk projelerine Olin Edirne sponsorluğu ile bir yenisini daha eklediler. Bu işbirliğinin gerçekleşmesinde payı olan Genel Müdür Ahmet Eke ve Yönetim Kurulu Üyemiz sayın Doğan Emel'e kulübüm ve tüm Edirneliler adına teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bilirim.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.