Ölü Sayısı 5'e Çıktı

Elazığ'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 5'e yükseldi.

02 Mayıs 2015 Cumartesi 23:02
Ölü Sayısı 5'e Çıktı






 ÖLÜ SAYISI 5'E ÇIKTI

 

   Elazığ'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 5'e yükseldi.

   Kaza, akşam saatlerinde Elazığ-Keban karayolunun 5'inci kilometresindeki Cip Köyü yakınlarında meydana geldi. Celal Özçelik yönetimindeki 62 AH 715 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mehmet Nuri Çiçek'in kullandığı 23 DA 407 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunanların sıkışması üzerine bölgeye 112 Acil Servis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri karayolunu trafiğe keserken, ekipler yaralıları güçlükle araçlardan çıkarabildi. Kazada, Mehmet Nuri Çiçek olay yerinde, Nuriye Özçelik ise kaldırıldığı hastanede öldü.

ÖLÜ SAYISI 5'E ÇIKTI

Elazığ'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 5'e yükseldi. Kazada durumları ağır olan ve hastanelere kaldırılan yaralılardan Celal Özçelik, Şule Özçelik, Hakime Ünsalan'da yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti.

Son Güncelleme: 02.05.2015 23:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.