Ordesa Tekstil, 100 yeni işçi alacak

06 Kasım 2012 Salı 17:57
Ordesa Tekstil, 100 yeni işçi alacak






ORDU (CİHAN)- Ordu'da Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren ve kurulduğu günden bu yana işçi sayısını arttıran Ordesa Tekstil, 100 yeni işçi almaya hazırlanıyor. Firmada alınacak 100 işçi ile birlikte çalışan sayısı 300 olacak.
3 yıl önce kurulan ve kurulduğu günden bu yana sürekli büyüyerek faaliyetini sürdüren Ordesa Tekstil, 100 tekstil işçisi arıyor.

Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren ve önemli markalarla çalışan Ordesa Tekstil, mevcut işçi sayısını arttırmaya çalışıyor. Kurulduğu gün 50 işçi ile çalışan günümüzde ise 200 işçisi bulunan Ordesa Tekstil, çalışan işçi sayısını 300'e çıkarmaya hazırlanıyor.

Firma bugünlerde iş için kendilerine gelecek başvuruları bekliyor. Yapılacak olan işçi alımı ile ilgili konuşan Ordesa Tekstil sahibi Murat Kabala, 100 işçi aradığını belirterek, Firmamız 3 yıl önce kuruldu. İlk olarak 50 kişiyle başladık, şuanda 200 işçiyle çalışıyoruz. Şuanda 100 kişi daha işçi almayı planlıyoruz. Böylelikle çalışan sayımızı 300'e çıkarmayı planlıyoruz. Alacağımız işçiler tecrübeli tecrübesiz ayırımı yapmadan alacağız. Tecrübesiz işçilere vereceğimiz kurs sonrasında tekstilde çalıştıracağız. diye konuştu.

Dünyanın önemli markalarıyla çalıştıklarını belirtirken, hedeflerinin de sürekli büyümek olduğunu kaydeden Kabala, Biz dünyanın en önemli üç firmasıyla çalışıyoruz. Ayrıca yine Türkiye'nin önde gelen birkaç firmasıyla beraber çalışıyoruz. Bizim hedefimiz sürekli büyümek. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.