Ordu-Giresun Havaalanı'na Başbakan Erdoğan'ın isminin verilmesi isteği

29 Kasım 2012 Perşembe 15:00
Ordu-Giresun Havaalanı'na Başbakan Erdoğan'ın isminin verilmesi isteği






GİRESUN (CİHAN)- AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin'in, yapımı devam eden Ordu-Giresun Havaalanı'na Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin verilmesi önerisine gereken desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Öztürk, yaptığı açıklamada, OTSO Başkanı Şahin'in Ordu-Giresun Havaalanı'na Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin verilmesi önerisinde bulunduğunu hatırlattı. Giresun ve Ordu halkı için bir hayal olarak görülen havaalanı projesinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti tarafından gerçeğe dönüştürüldüğünü kaydeden Öztürk, Bir hayali gerçeğe dönüştürdüğü için Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, partimize, bakanlarımıza, Sayın Grup Başkanvekilimiz Nurettin Canikli'ye ve tüm emeği geçenlere Giresun halkı olarak teşekkür ediyoruz. dedi.

Şahin'in önerisine gereken desteği vermeye hazır olduklarını dile getiren Öztürk, şöyle konuştu: Bugün Giresun ve Ordu illeri arasında yapımı süren havaalanı, dünyada ikinci, Türkiye'de ise ilk deniz üzerine inşa edilen havaalanı olacak. Yine bu proje için de hükümetimiz tarafından çok ciddi kaynak ayrılmış durumda. Bu kadar özel bir havaalanının Giresun ve Ordu illerine kazandırılıyor olması bizleri son derece mutlu etmekte, sevindirmekte. O nedenledir ki, böyle ciddi bir yatırımı Giresun ve Ordu halkına kazandıran Sayın Başbakanımıza minnettarlığımızı gösterme adına, havaalanına Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ismi verilmesini istiyoruz. Sayın OTSO Başkanı Servet Şahin'in bu yöndeki önerisini anlamlı buluyor ve gereken desteği vereceğimizi ilan ediyorum. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.