Orduspor, Bursaspor'u yenerek kötü gidişe dur demek istiyor

03 Aralık 2012 Pazartesi 16:06
Orduspor, Bursaspor'u yenerek kötü gidişe dur demek istiyor






ORDU (CİHAN)- Spor Toto Süper Lig´e iyi başlayan, ardından aldığı sonuç ve oynadığı futbolla hayal kırıklığı meydana getiren Orduspor, deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçına moral ve 3 puan için hazırlanıyor. Teknik Direktör Hector Cuper, antrenman öncesi futbolcular ile saha içerisinde uzun bir toplantı gerçekleştirdi. Ardından düz koşu ile başlayan antrenman kondisyon ve şut çalışması ile devam etti.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Agustin Garcia ile David Barral, kondisyoner Angel Puebla eşliğinde çalıştı. Onur Tuncer, Ferhat Çökmüş ve Nizamettin Çalışkan takımdan ayrı salonda antrenman yaptı. Tedavisi devam eden Selçuk Şahin ise idmana katılmadı. Basın mensuplarının karşısına çıkan Arjantinli çalıştırıcı Hector Cuper, son haftalarda alınan sonuçların kendileri için olumsuz olduğunu belirtti. Cuper, İyi sonuçlar almak için düşünmemiz ve çok çalışmamız gerekiyor. dedi.

Hector Cuper, şöyle devam etti: Altı hafta boyunca iyi top oynadık ve iyi sonuçlar aldık. Daha sonrasında negatif sonuçlar almaya başladık. Fakat bu 'kötü oynadık' değil. Mesela Trabzonspor maçında daha iyi oynadık ama istediğimiz sonucu alamadık. Belki bazı maçlarda da iyi oynayıp aynı sonuçları aldık. Kabul etmek gerekir ki aldığımız sonuçlar bizim için olumsuz sonuçlar. Ama bunu da kabul etmemiz iyi. Çünkü kabul ettikçe, bunları çözmeye çalışıyoruz. Şunu da düşünmemiz gerekiyor; biz ligin belli bölümlerinde bazı şeyleri başarabildiysek, bu bazı şeyleri yapabiliriz demektir. Bunu düşünerek de iyi sonuçlar almaya çalışacağız.

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Bursaspor maçına değinen Cuper, bütün maçların zor olduğunu vurguladı. Cuper, Bunu her zaman söylüyorum. Ama öncelikle kendi yaptıklarımıza bakmamız şart. Takımın bir süredir sahada düzgün yapamadıkları var. Bunları da bugünden itibaren hafta sonuna kadar düzeltmemiz gerekiyor. Bursaspor maçından sonra da Medical Park Antalyaspor ile maçımız var. Aslında bütün maçlar zor. Ama biliyoruz ki Bursaspor'da Batalla ile takım arkadaşları var ve güçlü bir takım. Aslında bizim kendi yaptıklarımıza bakmamız gerekiyor ve bu hafta birçok şeyi düzeltmemiz gerekiyor. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.