Osmangazi: Belediye personeline hipnoz

11 Temmuz 2011 Pazartesi 12:28
Osmangazi: Belediye personeline hipnoz









Personele yönelik 2011 eğitim çalışmaları kapsamında 'Hipnotik iletişim teknikleri' semineri düzenlendi. İletişimde bilinçaltının öneminin anlatıldığı seminerde, çalışanlar hipnoz edildi. Meclis Salonu'nda düzenlenen seminer, Kişisel Gelişim Uzmanı ve Hipnoterapist Bahri Durabay tarafından verildi. Yaşanan birçok problemin iletişimsizlikten kaynaklandığını söyleyen Durabay, bilinçaltının etkili iletişimindeki yerine değindi.

Sahneye davet ettiği personeli hipnoz eden Durabay, katılımcıların şaşkın bakışları eşliğinde telkin etmenin davranışlar üzerindeki etkisini gösterdi. Seminerde çalışanlara öz güven ve etkili konuşmanın püf noktaları da anlatıldı. Bu seminerle birlikte Osmangazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen 2011 Eğitim Çalışmaları'nda kişi başı eğitim ortalaması 18 saate ulaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.