Otları temizlemek için yaktığı ateş Fatih Üniversitesi'ne sıçradı

09 Temmuz 2011 Cumartesi 17:14
Otları temizlemek için yaktığı ateş Fatih Üniversitesi'ne sıçradı







Elazığ'da evinin çevresindeki otları temizlemek isteyen kadının yaktığı ateş sonucu çıkan ve rüzgarın etkisiyle Fırat Üniversitesi (FÜ) Yerleşkesine de sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle Dağ Sokak'ta tek katlı evde oturan F.Y, evinin çevresindeki otları yakarak temizlemek istedi. F.Y'nin yaktığı ateş, sıcak ve rüzgarlı havanın etkisiyle kontrolden çıktı.

F.Y'nin samanlık ve odunluk olarak kullandığı yapı ile evinin yanında olan FÜ Yerleşkesi içinde boş araziye sıçrayan yangın, kısa sürede büyüdü.

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. ekipleri bölgedeki elektriği kesti. Yangın, Elazığ Belediyesi ve FÜ itfaiye ekiplerinin uzun süren çabası sonucu söndürüldü. F.Y'ye ait samanlığın kullanılamaz hale geldiği yangında, ev de zarar gördü. FÜ Yerleşkesinde boş alandaki otlar da yandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.