Oto yıkamacıdan Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna kampanya

30 Kasım 2012 Cuma 00:24
Oto yıkamacıdan Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna kampanya








Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'daki programının ardından Ankara'ya giderken, Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki bir dinlenme tesisinde yemek molası verdi.  


Sarar Dinlenme Tesisleri'nde mola veren Kılıçdaroğlu'nu Bilecik İl Başkanı Ali Çağtay Karaahmet ve beraberindekiler karşıladı. Yemek esnasında Kılıçdaroğlu'na çevredeki vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, CHP Lideri de hatıra fotoğrafı isteyen vatandaşları kırmayarak tek tek fotoğraf çekindi. Ayrıca Kılıçdaroğlu dinlenme tesisindeki çocuklara ayrı bir alaka gösterirken, Bursa'dan ayrılmasına rağmen Bursaspor'un rozetini yakasında çıkarmadığı da dikkat çekti.

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun yemek yediği esnada dinlenme tesisinin oto yıkamacısı konvoydaki tüm araçları 10 TL'ye yıkadı. İsmi öğrenilemeyen yıkamacı, CHP Lideri'nin korumaları tarafından kendisine 10 liralık bahşiş verildiğini belirterek, "Otomobilleri yıkamamın ardından bana 10 TL'lik bahşiş verdiler. Allah bereket versin. İlk defa bir devlet büyüğünün aracını yıkıyorum, bu nedenle de ayrı bir özen gösteriyorum" dedi.

Yemeğin ardından basın mensuplarına açıklama yapmayan Kılıçdaroğlu, karayoluyla Ankara'ya doğru hareket etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.