Otomotivciler mikro araba üretimine yöneliyor

11 Temmuz 2011 Pazartesi 17:43
Otomotivciler mikro araba üretimine yöneliyor






 
Dünyanın en büyük 10 otomobil üreticisinden yedisi içinde olmak üzere 30'u aşkın sektörel kuruluş mikro araba üretimine odaklanıyor. Şirketlerin küçük araç üretimine yönelmesinde düşük emisyon ve tasarrufun etkili olduğu ifade ediliyor.

Frost & Sullivan'ın 'Avrupa'da Mikro Araba Pazarının Stratejik Analizi' başlıklı çalışmasına göre, 2013 yılında içinde dört tekerlekli motorsikletler de dahil olmak üzere 60'tan fazla modelin piyasaya sunulması bekleniyor. Önümüzdeki üç yıl içinde 'A altı' segment araçların tamamının ise 10 büyük otomotiv üreticisinin yedisi tarafından toplam 19 model olarak piyasaya çıkarılacağı öngörülüyor. Öte yandan, A altı araç segmentinin karakteristik açıdan A segment araçlarına dikkat çekici şekilde benzerlikleri sebebiyle dört tekerlekli motorsiklet pazarına kıyasla daha hızlı büyüme göstermesi bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.