Otunbaeva: Seçim süreci zorlu geçecek

12 Temmuz 2011 Salı 22:56
Otunbaeva: Seçim süreci zorlu geçecek







 
Demokrasi yolunca önemli adımlar atan Kırgızistan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Otunbaeva, seçimler öncesi yürütülen çalışmaları organize eden komisyonu ziyarete derek, alınacak olan önlemleri değerlendirdi. Kırgızistan Kabar Ajansı'nın haberine göre cumhurbaşkan adaylarının birçoğunun isimleri belli oldu, seçim süreci ise çok zor olacak. Bu hakkında bugün Kırgız Cumhurbaşkanı Otunbayeva  Seçimler ve referandum Merkez Komisyonu üyeleri ile buluştuğunda söyledi.

Otunbayeva "Geçen sene parlamento seçimleri sırasında Merkez Seçim Komisyonu Kırgızistan'da bağımsız ve objektif çalışabildiğini gösterdi" dedi.

Devlet Başkanı Otunbayeva komisyonun tüm üyelerini seçilmesiyle ve çalışmaya başlamasıyla tebrik etti ve komisyon üyelerinin herhangi bir isteklerine kısa zamanda cevap vereceğiz ve komisyonun başarılı çalışması için destek sağlayacağını söyledi. "
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.