Oyuncu Bildik'in eşi beyin anevrizması geçirmiş

14 Temmuz 2011 Perşembe 12:30
Oyuncu Bildik'in eşi beyin anevrizması geçirmiş






Reklam yıldızı Burçin Bildik'in eşi olan Zeynep Elçin'in, beyninde oluşan ani bir anevrizma (damarlarda genişleme, baloncuk) sonucu öldüğü belirlendi. Bildik, geçen pazartesi günü Torba Koyu'nda yüzerken rahatsızlanmış ve kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşmişti. Dün (13 Temmuz) hayatını kaybeden Bildik'in cenazesi, otopsi için akşam saatlerinde İzmir'e getirildi. Otopsinin ardından eşi ve diğer yakınları tarafından İstanbul'a götürülmek üzere sabah saatlerinde teslim alındı.Yakınlarının sarılarak acısını paylaşmaya çalıştığı Burçin Bildik, İzmir Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilere, "Işığım söndü, ışığımı kaybettim. Çok ani, çok şok. Sürprizleri severdi, bu da onun bize sürprizi oldu. dedi. Eşiyle bir 14 Şubat günü İzmir'de tanıştıklarını anlatan Bildik, Şimdi İzmir'den tekrar götürüyorum. Çok fazla söylenecek bir şey yok" şeklinde konuştu. 

Otopsi sonucunu aldığını, Bodrum Devlet Hastanesi'ndeki doktorların söylediği gibi beyinde oluşan ani bir anevrizma sonucu eşini kaybettiğini ifade eden Bildik, "Kaybetmek insana çok zor geliyor. Başka bir boyuta geçti diyelim. Umarım orada yine aynı şekilde benimle olmaya devam eder" diyerek gözyaşı döktü. Eşinin daha önce bir rahatsızlığı bulunmadığını ancak günlük streslerden dolayı zaman zaman tansiyonunun yükseldiğini söyleyen Bildik, "Doktor tarafından tasdiklenmiş herhangi bir şeyi yoktu. Zaten adli tıptaki doktor da söylüyor, bunlar hepimizin başına gelebilecek ani ataklar. Biliyorsunuz sevgili Ebru Gündeş'e de aynı şey olmuştu. Ondakinden biraz daha talihsiz bir duruma denk geldik. Keşke böyle bir şey olmasaydı ama yapacak hiçbir şey yok" diye konuştu. 

Eşinin denizdeyken bir anda fenalaştığını anlatan Burçin Bildik, "Denizde geçen süre çok uzun değil. Buradaki ve Bodrum'daki doktorların dediğine göre boğulmasına ya da akciğerinde herhangi bir şey olmasına yol açacak kadar su yutmamış. Sadece birkaç saniyede otup biten bir durum. Doktorla aynı tabiri kullanayım, çok ani, 120 ile giden otomobilin direkt kontağı, motoru kapatması gibi bir şey. Olacaksa oluyor, kısmet" dedi.

CENAZE LÜLEBURGAZ'DA DEFNEDİLECEK
İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alınan Zeynep Elçin Bildik'in cenazesi. bugün uçakla İstanbul'a götürecek. Yetiştirmeleri durumunda çok sevdiği ve mimarisini çok beğendiği Şakirin Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılınacağını belirten Burçin Bildik, ikindi namazının ardından da memleketi Lüleburgaz'da bir daha cenaze namazı kılınarak defnedileceğini söyledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.