Özel eğitime ihtiyaç duyan çocuk ve aileleri için destekleme projesi başlatıldı

07 Kasım 2012 Çarşamba 10:59
Özel eğitime ihtiyaç duyan çocuk ve aileleri için destekleme projesi başlatıldı






ANKARA (CİHAN)- Emniyet Genel Müdürlüğü, özel eğitime ihtiyaç duyan polis çocukları ve aileleri için proje başlattı. Özel Eğitime İhtiyaç Duyan Çocuk ve Aileleri Destekleme Projesi 81 ilde uygulanıyor.

Sosyal Hizmetler, Personel ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanlıkları tarafından Özel Eğitime İhtiyaç Duyan Çocuk ve Aileleri Destekleme Projesi başlatıldı. Proje tanıtımına Sosyal Hizmetler, Personel ve Sağlık İşleri Dairesi başkanları, Sosyal Hizmetler Şubesinden sorumlu İl Müdür Yardımcıları, İl Sosyal Hizmetler ve Personel Şube müdürleri, Psikoloji ve İl Rehberlik Büro amirleri katıldı.

Proje kapsamında, Anıttepe'de bulunan akıllı sınıflarda, 30 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında, Emniyet Teşkilatı mensuplarından özel eğitime ihtiyaç duyan çocuğa sahip ailelere yönelik ekonomik, sosyal ve sağlık alanında sahip oldukları haklara ilişkin eğitim çalışması gerçekleştirildi. Projenin kapanış bölümüne katılan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Muammer Buçak, yürütülmekte olan projenin önemine dikkat çektiği konuşmasında başlatılan çalışmaların süreklilik arz etmesinin gerekliliğine vurgu yaptı. Genel Müdür Yardımcısı Buçak, akıllı sınıflar aracılığıyla illerden eğitime katılan ailelerin taleplerini de dinledi.

Projeyle, 81 ilden özel eğitime ihtiyaç duyan çocuğa sahip bin 950 personelden 611'in eğitimden faydalanması sağlandı. Diğer personelin eğitimleri de önümüzdeki dönemde tamamlanacak. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.