Özel Emine Nakıboğlu öğrencileri Suriyeli mültecilere yardım eli uzattı

02 Aralık 2012 Pazar 11:54
Özel Emine Nakıboğlu öğrencileri Suriyeli mültecilere yardım eli uzattı






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep Güney Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Emine Nakıboğlu Koleji öğrencileri, ülkelerinde yaşanan iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli mültecilere yardım eli uzattı. Öğrenciler, Kimse Yok Mu Derneği´nin 'Komşusu açken tok yatmak bize yakışmaz' diyerek, Suriyeli mülteciler için başlatılan kampanyaya, topladıkları battaniye, yorgan, halı ve ilaçlarla destek verdi.

Okul idaresi önderliğinde Suriyeli mültecilerin ihtiyaçlarına katkı sağlamak amacıyla öğrenciler tarafından toplanan battaniye, yorgan, halı ve ilaçlar Kimse Yok Mu Derneği Gaziantep Şube Müdür Yardımcısı Fahrettin Güneş´e teslim edildi. Öğrencileri, örnek davranışlarından dolayı kutlayan Güneş, Suriyelilerin kışı rahat bir ortamda geçirmesi için toplanan giyim, tıbbi malzeme, halı ve kışlık barınma gibi malzemeleri ulaştıracaklarını söyledi. Yardım kampanyasında azami gayret gösteren öğrenciler, şunları ifade ettiler: Kış mevsiminin etkisini gösterdiği bu günlerde, Suriyeli kardeşlerimizin yardıma muhtaç hallerinden çok etkilendik. Evlerimizde ihtiyaç fazlası kullanmadığımız battaniye, yorgan, halı ve ilaçları toplayarak Kimse Yok Mu Derneği yetkililerine teslim ettik.

Okul Müdürü Süleyman Eski de öğrencilerinin yardımseverlik duygularından ve çalışmalarından dolayı kendileri ile gurur duyduklarını belirtti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.