Özgür Akın, Fırat Üniversitesi´nde öğrencilerle buluştu

04 Aralık 2012 Salı 17:06
Özgür Akın, Fırat Üniversitesi´nde öğrencilerle buluştu






ELAZIĞ (CİHAN)-
Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretim Teknolojileri Eğitim Kulübü tarafından düzenlenen Özgür Akın ile Söyleşi programı, öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi´nde öğrencilerle buluşan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın, Robotik teknolojileri, yazılım üzerine yaptığı konuşmada iş hayatı, kariyer ve Akınsoft´un hikâyesi´ne de değindi.
Merak etmezseniz, araştıramazsınız; araştırmazsanız, keşfedemezsiniz diyen Akın, öğrencilerin kendilerini geliştirip yenilemeleri gerektiğini söyledi.
Eğitim, bilgi ve teknolojinin ışığında Türkiye'nin daha hızlı gelişeceğine duyduğu inancı dile getiren Akın, bilişim ve teknolojinin gelişim sürecinden bahsederek Akınsoft bünyesinde yürütülen İnsansı Robot ve PNCR-1 çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gençlerin teknoloji neferleri olduğunu da sözlerine ekleyen Akın İdealist olun. Hayalleriniz plana, planlarınız da hayale dönüşür. İnanın, çünkü inanmak başarmak demektir. Hedeflerinizi belirleyip bunu her fırsatta dile getirin, önünüze konan engeller sizin başarınızı olumlu yönde etkileyecektir dedi.
Düzenlenen söyleşi programına, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.