'Padişah-ı Osman'ı ayakta alkışladılar

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:21
'Padişah-ı Osman'ı ayakta alkışladılar






BİNGÖL (CİHAN)- Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nün sponsorluğunda oynanan ''Padişah-ı Osman' isimli tiyatro Bingöllüler tarafından ayakta alkışlandı.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nün sponsorluğunda; Prof. Dr. Üstün Dökmen'in yazdığı, Zafer Kayaokay'ın yönetmenliğini yaptığı, Umut Oğuz, Ender Gülçiçek, Buket Uras, Tülin Ayhan, İlter Akçatepe ve Zeynep İlgün'ün yanı sıra ses sanatçısı Soner Arıca'nın rol aldığı 'Padişah-ı Osman' isimli tiyatro, Belediye Kültür Merkezi'nde Bingöllülerle buluştu.

Yoğun ilginin olduğu oyunda izleyicilerin bir kısmı oturacak yer bulamayınca, ayakta izlemek zorunda kaldı. ''Padişah-ı Osman' isimli oyun, Osmanlı dönemi ile günümüz hayatı mizahi bir şekilde anlatıyor.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.