Paykasa Kart Tam Olarak Nedir?

İnternetin hayatımıza girmesi ile dünya ile tanışmış olduk. Böylelikle eskiden ufak olan dünyamızı büyüttük ve istediğimiz anda istediğimiz siteler sayesinde keyifli anlar geçirmeye başladık.

10 Kasım 2018 Cumartesi 14:48
Paykasa Kart Tam Olarak Nedir?






İnternetin hayatımıza girmesi ile dünya ile tanışmış olduk. Böylelikle eskiden ufak olan dünyamızı büyüttük ve istediğimiz anda istediğimiz siteler sayesinde keyifli anlar geçirmeye başladık. Tabi bu keyfi ve hazzı almak isteyen bazı kişiler, alışveriş yapmak, oyunlar oynamak ve birbirinden eğlenceli faaliyetlere katılmak için internet üzerinden para harcamak zorundadırlar. Bunun ise iki yolu vardır. Ya paranızı hizmet alacağınız şirkete eft ile yapmak yada kredi kartı kullanarak ödemenizi gerçekleştirmektir. Ancak böyle bir durumda ise iki türlü caydırıcı seçenek karşınıza çıkıyor.

Birinci caydırıcı seçenek, paranızı eft ile yaparken, hizmet almak istediğiniz firmaya paranın ulaşması en az 3-4 günü bulacaktır. Bunun en büyük nedeni ise hizmet almak istediğiniz firmanın banka hesaplarının Türkiye de olmamasıdır. Çünkü Türkiye'de ki firmalara zaten rahatlıkla ödemelerinizi geçebilir ve hizmet alabilirsiniz. İkinci seçeneğe bakacak olursak eğer ki bu hem yurt içi için risk taşıyor hemde yurt dışı için risk taşıyor. Kredi kartınız ile ödemenizi gerçekleştirirseniz eğer, kredi kartı bilgileriniz alına bilir ve sizleri büyük bir borç altına sokabilir. Tabi ki yurt dışı ödemelerinizde de böyle bir durum ile karşılaşmanız mümkün olmakla birlikte, Türkçe karakter sorunu oldukça fazla yaşayabilirsiniz. İşte bunun için paykasa kart ile ödeme yapabilirsiniz.

Paykasa İle Güvenli Ödeme

Öncelikli olarak paykasa kart yüksek güvenlikli bir koruma sistemine sahiptir. 19 haneli dijital bir numarası vardır ve bu numaranın kırılması imkansızdır. Yani paykasa kart her türlü işinizde güvenle kullanabileceğiniz sanal bir karttır. Ayrıca sadece sizin bileceğiniz kırılmaz şifreli kart numarası ile internetteki para kasanız paykasa olacaktır. Bu sayede istediğiniz siteden istediğiniz hizmeti paykasa ile almanın tadına varacaksınız. Paykasa kart sadece internette oyun sitelerinde kullanıldığını düşünen büyük bir kesim var. Ancak paykasa kart tam 62146 adet internet satış sitesinde güvenle kullanılıyor ve bir çok kişi alışverişlerini paykasa ile yapıyor.

Paykasa İle Güvenli Alışveriş

Paykasa sitelerini kullanarak sizde gönül rahatlığı ile istediğiniz miktarlarda sanal kart alabilirsiniz. Bunu için yapmanız gereken en mantıklı yol ise www.gercekkart.com sitesine girmek ve 7/24 dilediğini miktarlarda, her türlü işiniz için paykasa almak ve dünyaya açılmak olacaktır.

Son Güncelleme: 01.12.2019 23:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.