PKK'Lı teröristler Antalya'da roketle saldırdı, polis alarmda

Antalya'da balıkçı barınağı girişinde patlama meydana geldi.

14 Ekim 2016 Cuma 08:20
PKK'Lı teröristler Antalya'da roketle saldırdı, polis alarmda






PKK'Lı teröristler Antalya'da roketle saldırdı, polis alarmda

Antalya'
da Kemer Karayolu üzerindeki balıkçı barınağı girişinde patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.Kemer Karayolu üzerindeki balıkçı barınağı girişinde patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Kemer Karayolu üzerindeki dağlık alandan Balıkçı Barınağı’na iki roket atıldı. Roketlerden biri bir balıkçı firmasının dükkanına isabet etti. Bölgeye çok sayıda ambulans ve özel harekat timleri sevk edildi. Polis ekipleri limana ulaştığı sırada küçük çaplı bir patlama sesi de duyuldu. Polis, dağlık alanda roketin atıldığı bölgeye doğru operasyon başlattı. Roket ve patlama nedeniyle yaralı olmadığı öğrenildi.

UZMAN EKİPLER DENİZE DÜŞEN ROKETİ ARIYOR

Antalya Konyaaltı İlçesi Çaltıcak Balıkçı Barınağı bölgesine yapılan roketli saldırının ardından polis ekipleri bölgedeki incelemelerini sürdürüyor. Roketlerden biri balıkçılık şirketi deposuna isabet ederken, ikinci roketin de boş alana değil denize düştüğü belirlendi.
Bölgeye gelen deniz polisi ve bomba imha uzmanı ekipler, denizde arama çalışması başlattı. Ekipler, roketin düştüğü yerden su altından görüntü alıyor. Görüntüler incelendikten sonra uzman ekipler, şarapnel parçalarını su altından çıkaracak.
Yoğun güvenlik önlemi alınan bölgede, Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin başlattığı hava destekli operasyon sürüyor. Antalya- Kemer karayolu trafiğe kapatıldı, ilçe girişinde jandarma ve polis ekipleri kontrol başlattı.
Son Güncelleme: 14.10.2016 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.