PKK'lı teröristlerin kankaları: ABD, Fransa ve İngiliz askerleri

PKK'lı teröristlere yıllardır destek veren üç ülkenin askerleri ilk kez aynı karede buluştu. Gerekçe ise IŞİD.

02 Mayıs 2016 Pazartesi 15:11
PKK'lı teröristlerin kankaları: ABD, Fransa ve İngiliz askerleri






PKK'lı teröristlerin kankaları: ABD, Fransa ve İngiliz askerleri

Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD ile aynı safta safaşan Amerikan, Fransız ve İngiliz askerlerinin kucaklaşma görüntüleri ilk kez Fransız televizyonunda yayınlandı.

IŞİD BAHANESİYLE SURİYE'YE ÇÖREKLENDİLER

Suriye'de DAEŞ'le mücadele bahanesiyle terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD saflarında ABD, İngiliz ve Fransız askerler savaşıyor.

Suriye'nin kuzeyinde Amerikan, İngiliz ve Fransız askerlerinin PYD ile birlikte yer aldığı operasyonun videosu yayınlandı. Batılı ülkeler PYD ile terör örgütü PKK'nın bağlantısını kabul etse de silah ve asker desteği vermeye devam ediyor.

BATILI ÖZEL KUVVETLER PYD'YLE KOL KOLA
 
France 24 kanalı 12 İngiliz, Amerikalı, Fransız özel kuvvetler personeli ve PKK'nın Suriye'deki kolu PYD ile yapılan ortak operasyonun videosunu yayınladı. Batılı özel kuvvetler PYD ile aynı mevzide çatışma anını yansıtan görüntüler son 30 yıllık Fransa, İngiltere ve ABD ile PKK'nın derin işbirliğini adeta belgelemiş oldu.  (France24, Fransız özel kuvvetlerine bağlı askerlerin yüzlerini blurlayarak fotoğrafları servis etti)

BOMBA YÜKLÜ ARAÇ HAVAYA UÇURULDU
 
Bölgede ABD öncülüğündeki koalisyongüçlerinin hava operasyonlarını herhangi bir aksilik yaşanmaması için denetleyen Batılı askeri danışmanlar, DAEŞ’e ait bir intiharsaldırganının kullandığı bomba yüklü aracı Javelin anti-tank füzesiyle havaya uçurdu.
 
YPG MİLİTANLARI MAKİNELİ TÜFEKLERLE ATEŞ AÇIYOR
 
Görüntüde, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD'ye bağlı YPG militanlarının makineli tüfeklerle bomba yüklü araca ateş açtığı görülüyor. Sonunda da araç alevler içinde patlıyor.

>>>SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN<<<
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.