PKK telsizinde teslim olma paniği ve kavga var

PKK telsiz konuşmaları içinde panik ve kavga var. Örgüt içinde teslim olan 3 terörist yüzünden çıkan kavga telsiz konuşmalarına yansıdı.

25 Şubat 2016 Perşembe 13:03
PKK telsizinde teslim olma paniği ve kavga var






PKK telsizinde teslim olma paniği ve kavga var

Silahlarıyla birlikte dün teslim olan 3 PKK'lı teröristin görüntüleri, örgütü karıştırdı. Sur'da panikleyen teröristlerin için çatışmadan kaçanların sayısının tahmin edilenlerin daha üstünde olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır Sur ilçesinde dün güvenlik güçlerine 3 PKK`lının teslim olmasının ardından PKK`nın sözde Diyarbakır sorumlusu ile Sur sorumlusu arasında geçen telsiz konuşmaları ortaya çıktı. Telsiz konuşmasında, 2 PKK`lının dün teslim olan PKK`lılarla ile ilgili karşılıklı olarak ”
– Bunlar hiç renk vermedi ki, çok iyi savaşçılardı. Ne oldu anlamadık, bir anda gelişti. – İyilerin buysa işimiz kötü. Gençlik çözüldü çözülüyor, dikkat” ifadelerini kullandı.

Bölgedeki güvenlik kaynaklarının paylaştığı ve 3 PKK`lının teslim olmasının ardından PKK`nın sözde Diyarbakır sorumlusu ile Sur sorumlusu arasında geçen telsiz konuşması şöyle;

ALİŞER (Sur Sorumlusu) : Heval 3 hain bugün düşmana teslim oldu, duydun mu?

ASİ (Diyarbakır sorumlusu): Duydum, duydum sen söylemeden televizyon hemen verdi.

ALİŞER: Bunlar gençlikten, şerefsizler, haram olsun hepsine?

ASİ: Onlara niye kızıyorsun, hata senin. Sahip olamadın 3 p…ne

ALİŞER: Bunlar hiç renk vermedi ki, çok iyi savaşçılardı. Ne oldu anlamadık, bir anda gelişti.

ASİ: İyilerin buysa işimiz kötü. Gençlik çözüldü çözülüyor, dikkat…

ALİŞER: Yok çözülmezler ben tedbir alıyorum şimdi.

ASİ: Tedbir ne yaa!. Şüphelendiğin birkaçını vur gözlerinin önünde, yak, ders olsun pi.lere! İnsan böyle şerefsizlere dikkat etmeli. Böyle şeylere fırsat vermemeli. Söylüyorum, tüm lider durumundaki arkadaşlar inisiyatiflidir. İhaneti biz kabul etmiyoruz. Yapılan ihanetler beraberinde bize büyük yük getiriyor. Söylediğim üzere inisiyatiflisiniz, vurun affetmeyin!

ALİŞER: Bizim dağ kadrosu iyi ama sayıca çok azaldık; takviye imkanı yok mu. Sıkıştık bir avuç yere. Şerefsiz halk bıraktı kaçtı, biz kaldık burada.

ASİ: Ne diyorsun sen? Hayal mi görüyorsun. Takviye makviye yok. Beni kim takviye edecek?

ALİŞER: Çağrın başka telsizden geliyor. Sen neredesin? Burada (Diyarbakır`ı kast ediyor) değil misin? Neredesin?

ASİ: Sana hesap mı vereceğim şimdi de? Çağırdılar ayrıldım, talimat alıyorum, dönerim yakında.

ALİŞER: Bakın beni burada yalnız bırakırsanız kötü olur. Hangi telsizdesin sen?

ASİ: Kurallara uy ve sesini kes. Beni sorgulama, zaten o 3 şerefsizin hesabı da senden sorulacak. Şerefsizler düşmanla kol kola çağrı yapıyor bizimkilere. Teslim olun çağrısı. Senin gençlik yapıyor. Duydun mu, televizyon var mı orada?

ALİŞER: Duymadım, ne televizyonu? Daracık yerdeyiz diyorum.

ASİ: Barındığınız yerleri terk ederken mutlaka yakın, standart talimatı uygulayın, öyle terk edin. Direnin başaracaksınız.

Son Güncelleme: 25.02.2016 13:07
Anahtar Kelimeler:
PKK Telsiz Konuşmaları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.