PKK'lı katiller Dünya Barış gününe hazırlanıyor!

Terör örgütü yandaşları dünya barış günü bahanesiyle yeniden şehirleri talan etmeye hazırlanıyor.

29 Ekim 2014 Çarşamba 11:40
PKK'lı katiller Dünya Barış gününe hazırlanıyor!






PKK'lı katiller Dünya Barış gününe hazırlanıyor!

Terör örgütü yandaşları dünya barış günü bahanesiyle yeniden şehirleri talan etmeye hazırlanıyor. Kobani için Küresel küresel eyleme destek çağrısı yine HDP'den geldi. HDP Kobani için 1 Kasım'da düzenlenecek küresel eyleme destek çağrısı yaptı. Partiden yapılan açıklamada, dünya genelinde aralarında Nobel Barış Ödülü sahiplerinin de bulunduğu çok sayıda aydının Kobani için eylem çağrısı yaptığı belirtildi.

"Kobane halkının direnişi bu eylemle bütün dünya tarafından selamlanarak desteklenecek" denilen açıklamada, bu eyleme Türkiye'den de destek verilmesi istendi.

Açıklamada, "direnişin başından beri Kobane'ye desteğini sunan halklarımızı, 1 Kasım'da bir kez daha sokağa çıkarak küresel eyleme güç vermeye çağırıyoruz" ifadesini kullanıldı.

Çağrıya, HDP'nin yanı sıra DBP, HDK ve DTK'nın da destek verdiği bildirildi.
Son Güncelleme: 29.10.2014 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.