PKK'lı teröristler bombalarla polis lojmanlarına saldırdı

Terör örgütü yandaşları, örgütlerinin ilan ettiği barış sürecini aylardır sürdürdüğü saldırılarla adeta yerle bir etti. Siirt'te bir avuç PKK'lı hava kararınca polis ailelerinin oturduğu lojmanlara el yapımı bombalarla saldırdı

22 Eylül 2014 Pazartesi 01:12
PKK'lı teröristler bombalarla polis lojmanlarına saldırdı






PKK Siirt'te polis lojmanlarına saldırdı

Terör örgütü yandaşları Siirt'te akşam saatlerinde başlattığı eylemlerini saldırıya dönüştürdü. Bir grup PKK'lı terörist el yapımı bombalar, molotof kokteyli ve havai fişeklerle polis ailelerini kaldığı lojmana saldırdı


Siirt'te terör örgütü yandaşı bir grup, polis lojmanlarına el yapımı patlayıcı, molotofkokteyli ve havai fişeklerle saldırdı.

Olayda yaralanan olmazken, polis araçlarında maddi hasar meydana geldi. Saldırı sırasında metanini koruyarak karşılık vermeyen polisler, kaçan teröristlerin attığı patlamamış el yapımı bombaların imha edilmesini bekledi. Olay yeri inceleme ekipleri, araçlarda hasar tespit çalışması başlattı.
Son Güncelleme: 22.09.2014 01:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.