PKK'lılar Adana'da 8 aracı kundakladı

Kundakçı terörü Adana'da hortladı.l Korsan gösteri yaptıktan sonra dağılan PKK yandaşları, merkez Seyhan İlçesi'ndeki 3 mahallede 8 aracı molotof kokteyli atarak yaktı.

21 Aralık 2015 Pazartesi 09:51
PKK'lılar Adana'da 8 aracı kundakladı






PKK'lılar Adana'da 8 aracı kundakladı

Kundakçı terörü Adana'da hortladı.l Korsan gösteri yaptıktan sonra dağılan PKK yandaşları, merkez Seyhan İlçesi'ndeki 3 mahallede 8 aracı molotof kokteyli atarak yaktı.

Olay, gece yarısı Merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Akkapı, Barbaros ve Meydan mahallelerinde meydana geldi. Bazı doğu illerindeki sokağa çıkma yasağını protesto etmek isteyen PKK yandaşları, kent merkezinde çeşitli noktalarda korsan gösteri düzenledi. Eylemciler, gösteriye müdahale eden polislere molotof kokteyli ve silahla karşılık verdi. Korsan gösteri gece yarısına doğru son bulurken, ara sokaklara dağılan göstericilerin hedefinde bu kez de yol kenarına park edilmiş araçlar vardı. Akkapı, Barbaros ve Meydan mahallerinde yol kenarında park halindeki araçlara molotof kokteyli atan PKK yandaşları, daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Yaşanan olaylar güvenlik kamerasına yansıdı. Meydan Mahallesi 39048 Sokak'a elektrikli bisiklet ile gelen yüzü maskeli 2 PKK yandaşı, önce iki otomobilin üzerine molotof kokteyli atıp tutuşturdu. Daha sonra ilerdeki başka bir araca da molotof kokteyli atan PKK yandaşı, araç tutuşmayınca çakmakla yakmak istedi. Aracın kaputuna yayılan yanıcı madde, çakmağın çakılmasıyla birden parlayınca, şüphelinin eldiveni de alev aldı. Paniğe kapılan şüpheli, kendisini elektrikli bisiklette bekleyen arkadaşının arkasına binip, eldiveni çıkartarak hızla olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri araçları söndürdü. Meydan Mahallesi'ndeki 3 araç kullanılamaz hale geldi.

Meydan Mahallesi'nde kundaklama olayının yaşandığı sokakta oturan ve Mardinli olduğu belirten bir vatandaş ise "Yaptıkları hainlik. Vatan hainleri. 30- 35 yıldır bunların kahrını çekiyoruz. Yanan araçların sahipleri de Mardinli" dedi.

PKK yandaşları Meydan Mahallesi'nde 3 otomobil, Barbaros Mahallesi'nde 2 kamyonet 1 otomobil, Akkapı Mahallesi'nde ise 2 yolcu minibüsünü molotof kokteyl atarak yaktı. Şüphelileri yakalamak için harekete geçen polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Son Güncelleme: 21.12.2015 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.