Polis okulu öğrencilerinden öğretmenlere anlamlı destek

04 Aralık 2012 Salı 10:33
Polis okulu öğrencilerinden öğretmenlere anlamlı destek






BİTLİS (CİHAN)- Bitlis Polis Meslek Yüksek Okulu Temsil Kulübü öğrencileri, harçlıklarından biriktirdikleri parayla doğunun fedakar öğretmen ve öğrencilerine yardım eli uzattı. Öğrenciler, Bitlis´in Alaniçi ve Yenice köylerinde okuyan çocuklara kitap seti, nakdi para ve temizlik malzemeleri yardımında bulundu.

Polis okulu öğrencileri harçlıklarıyla aldıkları malzemeleri Bitlis Polis Meslek Yüksek Okulu'nda Alaniçi Okul Müdürü Hülya Topsakaloğlu´na teslim etti. Daha önce yaptıkları yardımlar ve okul ziyaretleriyle öğrencilerin kalbinde taht kuran polis adayları, köy okullarındaki öğrencilere yaptıkları yardımlarla da takdir topladı.

Okul Müdürü Topsakaloğlu'na, öğretmenleri televizyonda gördüklerini ve durumdan çok etkilendiklerini belirten polis adayları, haberin ardından okul öğrencileri olarak harçlıklarıyla aralarında para toplayarak öğrencilere yardımcı olmak istediklerinin söyledi.

Durumu okul idaresine ilettikten sonra okul idaresinin de duruma olumlu bakmasıyla öğrenciler olarak aralarında para toplayıp böyle bir yardıma vesile olmak istediklerini kaydeden polis adayları, öğrencilerin eğitiminde başarılı olmaları için bir nebzede olsa yardımda bulunacak olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Polis adaylarından temizlik malzemeleri ve kitap sertlerini teslim alan doğunun öğretmen Hülya Topsakaloğlu, polis adaylarına yardım ve desteklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Öğrencilerin anlamlı desteklerinden ötürü öğrencilere teşekkür eden Topsakaloğlu, İnşallah bu kitaplarla öğrencilerimizin ufku daha da gelişecek. Ben hem öğrenciler adına hem de diğer öğretmen arkadaşlarım adına tüm polis adaylarına katkılarından dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Bu duyarlılığın gösterilmiş olması bizim ve öğrencilerimiz için son derece mutluluk verici bir durumdur. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. şeklinde konuştu.

KARDEŞLERİMİZE BİR NEBZE OLSUN YARDIMCI OLMAK BİZİM İÇİN EN BÜYÜK MUTLULUK

Haberi televizyonlarda gördükten sonra çok etkilendiklerini kaydeden polis adayları, kendi haçlıklarından kısarak köy okulundaki öğrencilere yardımcı olmanın kendileri için en büyük mutluluk olduğunu ifade etti.

Ellerinden geldiğince öğrencilere yardımcı olmak istediklerini dile getiren polis adayları, Kardeşlerimize bir nebze olsun yardımcı olmak bizim için en büyük mutluluk diyerek duygularını dile getirdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.