Polisler kadına yönelik şiddeti önlemek için seferber oldu

06 Aralık 2012 Perşembe 16:11
Polisler kadına yönelik şiddeti önlemek için seferber oldu






NİĞDE (CİHAN)- Bor Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, kadına yönelik şiddeti en aza indirmek amacıyla halka el ilanı ve broşür dağıttı.

Polisler, bina önlerine broşür yapıştırdı, halk eğitimde kurs gören kadınlara, sebze pazarında esnafa, sokaklarda vatandaşlara şiddetin kötülüğünü anlattı. Polis memuru Vefa Soylu, Türkiye'de son zamanlarda kadınlara yönelik şiddet artmaktadır. Bunun önüne geçebilmemiz için el ele vermek zorundayız. Kadınlar aile içinde şiddet görüyorlarsa bulundukları bölgeye en yakın güvenlik güçlerine veya savcılığa başvuru yapmalıdır. Şiddet gören kadın evinden ayrılmadan güvenliği artık bizler tarafından sağlanmaktadır; ancak bu şiddetten biz güvenlik güçlerinin bilgisi olmalıdır. dedi. Uygulamadan memnun kalan vatandaşlar, polislere teşekkür etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.