Polonya Çestahova Belediye Başkanı, Başkan Tuna'yı ziyaret etti

07 Kasım 2012 Çarşamba 10:59
Polonya Çestahova Belediye Başkanı, Başkan Tuna'yı ziyaret etti






ANKARA (CİHAN)- Polonya Çestahova Belediye Başkanı Krzysztof Matyjaszczyk ve sözcüsü Pawel Klimek, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'yı ziyaret etti.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Avrupa Ödülü Kazanan Kentler Birliği toplantısı için Ankara'ya gelen Polonya Çestahova Belediye Başkanı Krzysztof Matyjaszczyk ve sözcüsü Pawel Klimek'i makamında ağırladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in misafiri olarak Ankara'ya gelen heyete Sincan'daki projeleri anlatan Başkan Tuna, misafirlerine Türkiye'nin geleneksel kahve kültürüne vurgu yapan geleneksel işlemelerin yer aldığı kahve fincanı seti hediye etti.

Görüşmede Polonya Çestahova Belediye Başkanı Krzysztof Matyjaszczyk, Ankara'ya ikinci kez geliyorum. Geçen yıl geldiğimde de güzel anılar biriktirerek ve iyi dostluklar kurarak ayrılmıştık. Bu yıl da burada olmaktan dolayı çok memnunuz. Ankara'nın güzel ilçelerinden biri olan Sincan'a gelerek sizlerle tanışmak da beni oldukça mutlu etti. İşbirliğimizin ve ilişkilerimizin artarak devam etmesini dilerim. Türk işletmecilerini de Çestahova'ya yatırım yapmaya bekliyoruz. Mustafa Bey'e de ilgi ve alakaları için teşekkür ederim. dedi.

Uluslararası istişarelere verdiği öneme vurgu yapan Başkan Mustafa Tuna da, Uluslararası camiadan gelen misafirlerimiz bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Ankara programları esnasında bizleri de ziyaret eden Polonya Çestahova Belediye Başkanı Krzysztof Matyjaszczyk'e ve sözcüsü Pawel Klimek'e teşekkür ediyorum. şeklinde konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.