Pompalı tüfekle köpeklere saldıran magandalar için gözaltı 

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde pompalı tüfekle sokak köpeklerine ateş ettiği iddiasıyla yakalanan ve daha sonra serbest bırakılan kişi hakkında yeniden gözaltı kararı verildi

17 Haziran 2018 Pazar 05:09
Pompalı tüfekle köpeklere saldıran magandalar için gözaltı 






Pompalı tüfekle köpeklere saldıran magandalar için gözaltı 

Ellerinde pompalı tüfekle, sokak köpeklerinin peşine düşen, kendilerine tepki gösteren vatandaşlara ağıza alınmayacak küfürler savuran maganda baba oğula yönelik tepkiler çığ gibi büyüyor. Yakalanan iki aşağılık maganda önce serbest bırakılırken, savcılık yeniden gözaltı kararı verdi.

Türkiye Ramazan ayının son günlerinde 'Merhamet' ayında vicdansız magandaların saldırılarıyla sarsıldı. Ramazan Bayramı'nın ilk günü Sakarya'da dört ayağı vahşice kesilerek işkence maruz bırakılan köpek yavrusu tüm müdahalelere rağmen can verirken, Kuşadası Yavansu'da iki magandanın pompalı tüfekle köpeklere saldırısı büyük tepkilere neden oldu. Vicdansız maganda baba oğul Kuşadası Yavansu'da polis tarafından yakalandı. 


Yavansu Mahallesi'nde sokak köpeklerine pompalı tüfekle ateş ettiği iddiasıyla oğluyla beraber gözaltına alınıp, serbest bırakılan B.Ç. hakkında Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı tarafından yeniden gözaltı kararı çıkarıldı.

AA'nın haberine göre, polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Zanlının emniyetteki ifade işlemi sürüyor.

NELER OLMUŞTU?

Yavansu Mahallesi'nde 14 Haziran'da, B.Ç. ve oğlu O.Ç, sokak köpeklerini besledikleri ve kendilerine saldırdıkları iddiasıyla mahalle halkıyla tartışmış, bir süre sonra B.Ç, pompalı tüfekle köpeklerin üzerine doğru ateş etmiş, şikayet üzerine baba ve oğlu gözaltına alınmıştı.

Baba oğul, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı.

Anahtar Kelimeler:
KuşadasıMaganda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.