Ramazan Ayı en çok Uğur Işılak'a yaramış: Konya'da geceliğine 40 TL ödemişler

Yerel yönetimlerdeki savurganlığın boyutları dudak uçuklatan cinsten. Konya Meram ilçesinde 6 yıl önce düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerinde AK Parti eski milletvekili Uğur Işılak'a günlüğü 40 bin TL'den 1 milyon 200 bin lira ödediği ortaya çıktı.

15 Kasım 2018 Perşembe 22:45
Ramazan Ayı en çok Uğur Işılak'a yaramış: Konya'da geceliğine 40 TL ödemişler






Meram Belediyesi, Uğur Işılak'a 1 milyon 200 bin TL ödemiş


Kazakistan'lı sanatçı Arslanbek Sultanbekov'un ünlü eseri Dombra'dan arakladığı seçim şarkısı ile AK Parti'den milletvekili bile seçilen Uğur Işılak'ın mübarek Ramazan ayını kazanç kapısına çevirdiği ortaya çıktı. Şarkıcı Işılak'ın 6 yıl öncenin parasıyla Konya'nın Meram ilçesi belediyesinden her gece tam 40 bin TL sahne parası aldığı belirlendi. Aylık geliri ile Sibel Can'ı bile sollayan Uğur Işılak'ın ne kadar verdiği ödediği tam olarak bilinmezken Meram Belediyesi'nin ödediği 1 milyon 200 bin liranın belediyenin iştiraki olan şirket üzerinden faturalandırıldığı görüldü. Şarkıcı Uğur Işılak'ın Arslanbek Sultanbekov'un şarkısından intihal iddiaları daha sonra araya giren siyasiler aracılığı ile yumuşatılmış, şarkının Türkiye hakları konusunda uzlaşma sağlanmıştı.

SARKICILIĞIYLA DEĞİL MECLİS'TE UYUMASIYLA ŞÖHRET OLMUŞTU

Eski AKP Milletvekili Uğur Işılak'ın, 2012 yılında Ramazan ayında sunduğu, "Meram'a Geldim" adlı program için Meram Belediyesi'nin iştiraki olan Pelitaş şirketinden 1 milyon 200 bin lira aldığı belirtildi. 

Işılak, AKP'den milletvekili olduğu dönemde Meclis'te uyumasıyla gündeme gelmişti.

Uğur Işılak, Konya'nın Meram ilçesinde, AKP'li Meram Belediyesi tarafından düzenlenen 30 günlük Ramazan programı sunmuştu. Uğur Işılak'ın sunduğu Ramazan programı, şu an Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Danışmanı Yiğit Bulut'un o dönem genel yayın yönetmeni olduğu Kanal 24'te canlı olarak yayınlanmıştı. Odatv ile T24 haber sitelerinde yer alan bilgiye göre, AKP'li Meram Belediyesi'nin iştiraki olan Pelitaş şirketi tarafından Uğur Işılak'a, 6 yıl önce düzenlediği Ramazan programı için 1 milyon 200 bin lira ödedi. 

Son Güncelleme: 15.11.2018 19:54
Anahtar Kelimeler:
DombraArslanbek Sultanbekov
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.