Real Madrid 4-1 kazandı ama Ajax yoluna devam etti

05 Aralık 2012 Çarşamba 08:42
Real Madrid 4-1 kazandı ama Ajax yoluna devam etti






MADRİD (CİHAN)- Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda son haftaya 3. sırada giren Hollanda ekibi Ajax, Real Madrid'e deplasmanda 4-1 yenilmesine rağmen grubu 3. sırada tamamladı. Ajax, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Maça iyi başlayan Real Madrid, gruptaki ikinciliğini garantilemesine rağmen rakibi karşısında erken bir gol buldu. Karim Benzema, Modric'in harika pasıyla Ajax savunmasının arkasına hareketlendi. Topu istediği gibi kontrol edemeyen Benzema, kale sahası önündeki Ronaldo'ya çıkardı. Cristiano Ronaldo'nun sert vuruşu da Real Madrid'i 13. dakikada 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra da Real Madrid, oyunun kontrolünü rakibin vermedi. Eflatun-beyazlılar, 28. dakikada skoru 2-0 yaptı. Modric'in attığı güzel pasa hareketlenen Callejon, vuruşunda takımının 2. golüne imza attı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Real Madrid'in 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarının başında ise Kaka takımının 3. golünü attı. 49. dakikada aldığı topla Ajax ceza sahasına doğru hareketlenen Brezilyalı yıldız, yaklaşık 20 metreden sol ayağıyla çok güzel vurdu ve maçta durumu 3-0'a getirdi.

Konuk takımda Boerrigter, 59. dakikada skoru 3-1'e getirse de maçın kalan dakikalarında Real Madrid'in üstün oyunu devam etti. İspanyol ekibi, 88. dakikada Callejon ile durumu 4-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Real Madrid, Ajax'ı 4-1'le evine yolladı. Bu sonuca rağmen Ajax, Manchester City'nin Almanya'da puan alamaması nedeniyle grubu 3. sırada tamamladı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.