Romney zafer konuşmasına, Obama her ihtimale hazır

07 Kasım 2012 Çarşamba 09:14
Romney zafer konuşmasına, Obama her ihtimale hazır






NEW YORK (CİHAN)- Seçim sonuçlarının merakla beklendiği ABD'de, gazetecilere açıklama yapan Romney, zafer konuşmasını önceden hazırladığını söyledi. Geride kalan seçim çalışmalarını değerlendiren Cumhuriyetçi aday Gerçeği söylemem gerekirse yürüttüğüm kampanyadan gurur duyuyorum. dedi. Bir televizyona konuşan Obama ise iki konuşma birden hazırladığını ve garantisi olmayan her durum için hazırlıklı olduğunu belirtti.

Obama'nın seçimleri kaybetmesi durumunda iki kez üstüste seçilmeyen ilk başkan olacak. Ancak Obama'nın kazanması durumunda Temsilciler Meclisi'nin bölünmüş yapısında halen bir değişiklik olmayacağı ve Cumhuriyetçi çoğunluğun meclisi elinde bulunduracağı alınan oylar sonucunda kesinleşti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.