Roubini ile 3 milyonluk tanıtım

06 Aralık 2012 Perşembe 10:18
Roubini ile 3 milyonluk tanıtım






ADANA (CİHAN)- Çukurova Genç İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, 'Kriz kahini' olarak bilinen Nouriel Roubini'nin katıldığı toplantı ile ilgili yayınlanan haberlerin reklam eşdeğerinin 3 milyon lira civarında olduğunu söyledi. Sakarya, bir tek toplantı ile Adana'yı en güzel şekilde tanıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Çukurova GİAD'ın her ayın ilk haftasında gerçekleştirdiği Salı Yemeği Buluşması, Terrace Ege Balık Restoran'da Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve Adana Acıbadem Hastanesi Direktörü Hüseyin Çelik´in de katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda konuşan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, yapacakları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. 15 Kasım'da derneğin Bilgi Güçtür toplantıları kapsamında Roubini'nin konuşmacı olarak katıldığı programın yankılarının hala sürdüğünü hatırlatan Sakarya, bu toplantının ulusal, yerel ve yabancı basın-yayın organlarında, yerli ve yabancı yüzlerce internet sitesinde yer aldığını aktardı. Sakarya, haber takip hizmeti veren firmaların raporları ve bu konunun uzmanlarının, bu toplantı ile ilgili haberlerle Adana'ya yaklaşık 3 milyon liralık reklama eşdeğer bir katkı koyduğunu bildirdiklerini iletti. Sakarya, Önümüzdeki dönemde yine bu tür organizasyonlar gerçekleştireceğiz. En yakın projemiz ise 15 Aralık'ta başlatacağımız, yine kentimize hizmet, güzel bir imaj düşüncesiyle hayata geçireceğimiz 'Hayalimdeki Adana Proje Yarışması'dır. Toplam 10 bin TL ödüllü bu yarışmayı biz çok önemsiyoruz. Bütün projeleri toplayacağız. Bu yarışma ve projelerle hayal edilen Adana'yı oluşturacağız. dedi.

ALDIRMAZ'DAN KUTLAMA

Yarışmaya, Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü vererek katkı koyacaklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da Adana'nın sorunlarının çözümü ve hizmet için tüm resmi kurumlarla birlikte çalıştıklarını söyledi. Sakarya ve ekibini de, yaptıkları çalışmalar için kutlayan Aldırmaz, Biz sizinle iftihar ediyoruz. Her projenizde birlikte olmak en büyük arzumuz. Şimdiye kadar yaptıklarınız için kutluyorum. Adana yaşamı, denizi, yaylasıyla, ovasıyla bir bütündür. Adana'nın önü açık, sorunlarını da çözümlerini de biliyoruz. Adana'nın 3 yıl içinde şehircilik açısından bütün sorunlarını çözeceğine inanıyorum. Bu çerçevede hizmetlerimizi sürdüreceğiz. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.