Rus jetleri Türkiye sınırını bombaladı

Türkiye - Suriye sınırındaki Türkmen yerleşim bölgeleri Rus uçakları tarafından bombalandı. Rus uçaklarının saldırısından sonra PYD'liler kara saldırısı başlattı.

13 Şubat 2016 Cumartesi 14:33
Rus jetleri Türkiye sınırını bombaladı






Rus jetleri Türkiye sınırını bombaladı


Suriye Son durum, Suriye Türkiye sınırında bulunan Türkmen yerleşim birimleri Rus uçakları tarafından bombalandı. Esad birlikleri ve PYD güçleri, Rus savaş uçaklarının hava desteğiyle ilerlemeye devam ediyor

Rus savaş uçakları Halep'in kuzeyinde muhaliflerin denetiminde bulunan Tel Rıfat ve Azez ilçesindeki bazı yerleşim birimlerini bombaladı.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre Rus savaş uçakları Halep kentinin kuzeyindeki Tel Rıfat ilçesini bombaladı. Hava saldırısında 7 kişi yaralandı. Yaşları 3 ile 5 olan 2 kız çocuğu Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi. Durumu ağır olan çocuklardan biri Malatya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Rus jetleri ayrıca Azez ilçesi ile çevresindeki Dikne ve Kafr Haşir köylerini de bombaladı. Azez ilçesindeki medya aktivistlerinden Ebu Seyf, Rus savaş uçaklarının Dikne ve Kafr Haşir köylerinde ılımlı muhaliflerin PYD güçleriyle olan cephe hattını bombaladığını söyledi.
Son Güncelleme: 13.02.2016 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.