Rus uzman: Obama'nın zaferi bir mucize

07 Kasım 2012 Çarşamba 11:36
Rus uzman: Obama'nın zaferi bir mucize






MOSKOVA (CİHAN)- Rusya Bilimler Akademisi'nden Sergey Karaganov, tüm sorunlara rağmen Barack Obama'nın yeniden başken seçilmesinin bir mucize olduğunu, Amerikan seçmeninin olgunluğunu gösterdiğini söyledi.

İnterfax'a değerlendirmede bulunan Karaganov, Ben Obama'nın seçilmesini bir mucize olarak değerlendiriyorum. Bu zafer onun çok şanslı olduğunu gösteriyor. Amerikalılar da çok olgun. Tüm sorunlara rağmen, onlar başkanlık için makul olan adayı seçtiler. dedi.

Rusya-ABD ilişkilerinin geleceği ile ilgili değerlendirmede bulunan Rus uzman, Olayların büyük çoğunluğu Rusya'ya bağlı. Onlar zayıf bir Rusya görürse baskı uygular. Olmazsa, pratik işbirliği olacağını düşünüyorum. şeklinde konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.