Sabiha Gökçen'de esrarengiz patlama terör saldırısı mı ?

Sabiha Gökçen'de 3 gün önce meydana gelen esrarengiz patlamayı terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması TAK üstlendi.

26 Aralık 2015 Cumartesi 17:37
Sabiha Gökçen'de  esrarengiz patlama terör saldırısı mı ?






Sabiha Gökçen'dek esrarengiz patlama terör saldırısı mı ?

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na geçtiğimiz çarşamba günü gece yarısı meydana gelen ve bir işci kadının can verdiği patlamanın terörist saldırı olduğu iddia ediliyor. Söz konusu saldırıyı, terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması TAK adlı ekip üstlendi. Ancak aradan 3 gün geçtikten sonra saldırıyı üstlenen teröristlerin hedefi turizmi vurmak. Oysa Sabiha Gökçen daha çok yurt içi uçuşlarda kullanılan hava limanı olma özelliği taşıyor.

POLİS KAYNAKLARI İNANDIRICI BULMUYOR

23 Aralık günü yapılan saldırıyı bölücü terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması TAK üstlenmesi polis kaynakları tarafından da pek inandırıcı bulunmadı. Patlamayı Türk medya kuruluşlarından daha önce yabancı ajanslar da terörist saldırı olarak duyurmuştu.

DAHA ÖNCE TAKSİM'DE BOMBALI SALDIRI DÜZENLEMİŞLERDİ

Sabiha Gökçen Havalimanı’na yönelik olarak 23 Aralık günü düzenlenen havan toplu saldırısında 1 kadın işçi hayatını kaybetmiş bir işçi de yaralanmıştı.

Bu hain saldırıyı bölücü örgüt PKK'nın şehir yapılanması olan TAK üstlendi. TAK, yabancı turistleri de Türkiye gelmemeleri konusunda uyaran saçma sapan bir açıklama yayımladı.

TAK, Batı’da büyük mal ve can kaybına yol açan hain saldırılar yapan bir yapılanma. Daha önce de İstanbul Taksim'deki bombalı saldırıyı gerçekleştirmişlerdi.
Son Güncelleme: 26.12.2015 17:39
Anahtar Kelimeler:
Sabiha Gökçende Patlama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.