Sağlık-Sen'den Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne ziyaret

04 Aralık 2012 Salı 17:02
Sağlık-Sen'den Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne ziyaret






ORDU (CİHAN)- Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Bilal İnanlı, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ni ziyaret etti.

Sağlık-Sen Ordu Şubesi Başkanı Bilal İnanlı ve yönetim kurulu üyeleri, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hasan Öztürk ve Tıbbi Hizmetler Daire Başkanı Coşkun Avcı, Mali Daire Başkanı Erol Öztürk, İdari Hizmetler Başkanı Serkan Yalkın´ ı ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Bilal İnanlı, Kamu Hastaneleri Birliği'nin kurulması ile birlikte Sağlık Bakanlığı'na bağlı hastanelerin yöneticileri büyük ölçüde değişti. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Ordu´da da kamu sağlık hizmetlerinin yönetiminde ve sunumunda yeni bir dönem başladı. Kamu Hastaneler Birliği'nin kurulması ile sağlık hizmetlerinde daha fazla verimlilik ve hasta odaklı bir yönetim anlayışı geldi. Tüm hastanelerin Kamu Hastaneler Birliği çatısı altında toplanması ile birlikte, Sağlık Bakanlığı'na bağlı hastaneler tek bir merkezden yönetilecek. dedi.

ÖZTÜRK, ORDU İÇİN BİR ŞANSTIR

Kamu Hastaneler Birliği Ordu Genel Sekreteri Hasan Öztürk ve Daire Başkanlarını ziyaret eden Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Bilal İnanlı, başarılar diledikten sonra, Sayın Genel Sekreterimiz Hasan Öztürk´ün atanması ilimiz için büyük şanstır. Geçmişte Van ve Trabzon gibi illerde başarılı bir şekilde başhekimlik yapan Sayın Öztürk´ün, Ordu´ da sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da artıracağına inancımız tamdır. diye konuştu.

Genel Sekreter Hasan Öztürk ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken, sağlıkta standardın yükselmesi ve kaliteli hizmet vermek için çalıştıklarını ifade etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.