Şahan Gökbakar'ın taklidine AK Parti'den cevap geldi

31 Mart yerel seçim sonutlarının İstanbul'da iptal edilmesi sürecinde AK Parti adına en ön safda yer alan Ali İhsan Yavuz'un taklidini yapan oyuncu Şahan Gökbakar'a cevap gecikmedib.

09 Mayıs 2019 Perşembe 12:41
Şahan Gökbakar'ın taklidine AK Parti'den cevap geldi






Şahan Gökbakar'ın taklidine AK Parti'den cevap geldi


Yerel seçimlerin yenilenmesi için YSK'nın aldığı kararın ardından AK Parti'ye yönelik sosyal medya eleştirileri içinde en akılda kalıcı olan tepki komedyen oyuncu Şahan Gökbakar'dan gelmişti. AK Partili Ali İhsan Yavuz'un taklidini yapan Gökbakar'a cevap gecikmedi. Ancak bu cevap içinde ne hakaret, ne aşağılama nede kibir var. İlk kez bir AK Partili yönetici kendisini yönelik mizah hareketini olgunlukla karşılayarak cevap vermesi konuyu takip edenlerin gözünden kaçmadı.

 


AK Partili Ali İhsan Yavuz, kendisinin taklidini yapan Şahan Gökbakar'a yanıt verdi. Yavuz, "Taklidi amma da eğlenceli olmuş ama diyete de dikkat etmek şart tabi" dedi. Gökbakar da Twitter'dan Yavuz'a karşılık verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, komedyen Şahan Gökbakar'ın taklidine yanıt verdi. Yavuz, "Şahan Gökbakar'ın taklidi amma da eğlenceli olmuş ama diyete de dikkat etmek şart tabi" dedi.

AK Partili Ali İhsan Yavuz, Şahan Gökbakar'ın kendisinin taklidini yapmasına yanıt verdi. 

Yavuz, Twitter'dan "Şahan Gökbakar'ın taklidi amma da eğlenceli olmuş ama diyete de dikkat etmek şart tabi" ifadelerini kullandı.

Gökbakar da Yavuz'a Twitter üzerinden yanıt vererek, "Dietimde şu sıralar tam kanunsuzluk hakim Ali İhsan bey. Neyse dietimizi bozsak da, niyetimiz bozuk olmasın en onemlisi o. Espiriye açik bir siyasetçi olmanızı" karşılığını verdi.

Gökbakar önceki gün Instagram'dan Ali İhsan Yavuz'un taklidini yapmıştı.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiYSKŞahan Gökbakar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.