Şahbaz: Eskişehirspor, çıkışına devam edecek

06 Kasım 2012 Salı 17:58
Şahbaz: Eskişehirspor, çıkışına devam edecek






ESKİŞEHİR (CİHAN)- Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, takım olarak son 5 yılın en iyi çıkışını yaptıklarını belirterek, takımın aldığı sonuçların sevindirici olduğunu söyledi. Şahbaz, haftasonunda Sivasspor ile oynayacakları maçı da kazanacaklarını iddia etti.

Şahbaz, 9 Kasım Cuma günü oynayacakları Sivasspor maçıyla deplasmanlardaki puan kaybına son vereceklerini belirterek, Deplasmanlarda çoğunlukla istediğimiz puanları çıkartamıyoruz. Çoğunlukta beraberlikle dönüyoruz. Umarım Sivas'ta bunu kırar ve 3 puanla döneriz. Bunu yaptığımızda hızlı çıkışımızı sürdürebilir hale getirebiliriz. diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 10 maçta topladığı 17 puanla ligin 3. sırasında yer alan Eskişehirspor'da moraller yerinde. Özellikle son oynadığı 5 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen kırmızı siyahlı takım, 11. hafta mücadelesinde Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz da düzenlediği basın toplantısı ile takımın son durumu hakkında bilgi verdi.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 10 hafta içerisinde Eskişehirspor'un şuan hedeflediği çizgide gittiğini belirten Şahbaz, uzun lig maratonunda belirlenen hedefler doğrultusunda devam edeceklerini kaydetti. Bu sezonla birlikte 5. sezonumuzun ilk 10 haftasındaki en yüksek puanımızı bu sezonda almış bulunuyoruz. diyen Şahbaz, gollere ve istatistiksel verilere bakıldığında da iyi bir durumda olduklarını kaydetti.

SAHA DIŞINDA DA TAKIM OLMALIYIZ

Eskişehirspor'un saha içerisinde oynadığı oyunla iyi bir takım olduğun ifade eden Basın Sözcüsü Şahbaz, saha dışında da taraftarlardan bu ruhun oluşturulmasını istedi. Şahbaz şöyle dedi:

Sahada takım olduk. Takım olma yolunda çok önemli adımlar attık. Gelin saha dışında da takım olalım. Eskişehirspor'un buna ihtiyacı var. Eskişehirspor'un Eskişehir'in bu sevinci önce kente daha sonra ülkeye yayması gerekiyor. Eskişehirspor'da sevinçli anlarımızı çoğaltmak istiyoruz.

SİVAS MAÇIYLA DEPLASMAN FOBİMİZİ KIRACAĞIZ

Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Eskişehirspor'un maça iyi hazırlandıklarını söyledi. Şahbaz, deplasmanlardan puan kaybı ile dönmek istemediklerini belirterek şöyle devam etti:

Sezonda kalan diğer maçlara baktığımızda önümüzdeki Sivas maçı bizim için çok önemli. Deplasmanlarda çoğunlukla istediğimiz puanları çıkartamıyoruz. Çoğunlukta beraberlikle dönüyoruz. Umarım Sivas'ta bunu kırar ve 3 puanla döneriz. Bunu yaptığımızda hızlı çıkışımızı sürdürebilir hale getirebiliriz. Bunun için teknik heyetimiz hazır. Herhangi bir sakatımız söz konusu değil. Tek hedefimiz 3 puan.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.