Şahinbey voleybol'da seriye devam için sahaya çıkacak

29 Kasım 2012 Perşembe 12:53
Şahinbey voleybol'da seriye devam için sahaya çıkacak






GAZİANTEP (CİHAN)- Erkek Voleybol 2. Ligi'nde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik Spor Voleybol Takımı, kendi evindeki üçüncü maçında ligin güçlü ekiplerinden Antakya Belediyespor'u ağırlayacak.

2 Aralık Pazar günü Şahinbey Spor Salonu'nda oynayacakları Antalya Belediyespor maçına mutlak galibiyet için çıkacaklarını ifade eden sporcular, play-off'a kalmak için bundan sonraki maçları galibiyetle sonlandırmak istediklerini söylediler.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş ise 3 puan alarak hedeflerine ulaşmak istediklerini kaydetti. Demirbaş, Deplasmanda alınan galibiyet bizim için çok iyi oldu. Bu hafta oynayacağımız Antakya Belediyespor maçından da 3 puan alarak hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.