Şahinbey'in ampute takımı yeni sezona iddialı hazırlanıyor

06 Kasım 2012 Salı 17:34
Şahinbey'in ampute takımı yeni sezona iddialı hazırlanıyor






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, yeni sezona iddialı girmek için antrenmanlarını sürdürüyor.

Şahinbey Stadı'nda haftanın beş günü günde tek antrenman yaparak sezona hazırlanan takım, ligdeki ilk maçını 11 Kasım Pazar günü Malatya Bedensel Engelliler Ampute Futbol Takımı ile yapacak. Futbolcuların azimli ve gayretli olduğuna dikkat çeken Antrenör Mehmet Yeter, ampute futbolun dostluk ve sevgi üzerine kurulduğunu vurgulayarak, ''Bizle beraber 10 takımımız birbiriyle dost ve kardeşçe mücadele ediyor. Diğer liglerde olduğu gibi kavga, gürültü yok. Düşen oyuncuyu düşüren oyuncumuz mutlaka kaldırır ve özür diler. Dostluk ve kardeşlik içerisinde geçen bir lig.'' diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.