Sakarya TEM'te otomobil TIR'a çarptı: 2 ölü, 3 yaralı var

14 Temmuz 2011 Perşembe 13:24
Sakarya TEM'te otomobil TIR'a çarptı: 2 ölü, 3 yaralı var







Sakarya'da, TEM üzerinde bir otomobilin TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.  
  Edinilen bilgiye göre, Kilis'ten İstanbul'a giden İsmail Ahmet Polat (20) idaresindeki 34 HR 0312 plakalı otomobil, Arifiye mevkisinde iddiaya göre sürücünün uyuması sonucu önünde seyreden Fevzi Tunalı yönetimindeki 34 HD 7091 dorse plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan Şükrü Benzer (12) ve Mehmet Benzer (35) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Polat ile otomobilde bulunan Emine Benzer (28), Taha Benzer (4) ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Toyotasa Travmatoloji ve İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Araç içerisinde sıkışan Mehmet Benzer'in cesedi, itfaiyenin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kazada hayatını kaybeden Şükrü Benzer'in etrafa saçılan kafatası ve kafa derisi ise itfaiye tarafından yoldan toplandı.  
  Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Tezcan olay yerine gelerek, kaza hakkında bilgi aldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.