Sakarya´ya modern TIR ve kamyon parkı yapılıyor

04 Aralık 2012 Salı 14:55
Sakarya´ya modern TIR ve kamyon parkı yapılıyor






SAKARYA (CİHAN)- Sakarya'da, TIR ve kamyoncuların rahat bir şekilde işlerini yürütebilmesi için modern garaj inşa ediliyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Erenler ilçesinde bulunan Kamyoncular Garajı´nın yerine Birinci Organize Sanayi Bölgesi (OSB) giriş kapısının tam karşısında yeni bir kamyon ve TIR parkı yaptırıyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, yaptığı açıklamada, yeni kamyon ve TIR parkının inşaatının hızla devam ettiğini söyledi. Nakliyeci esnafın da görüşlerini alarak Karaaptiler Mahallesi´nde 30 dönümlük alanda yeni bir kamyon ve TIR parkını inşaatının sürdüğünü belirten Oktar, İnşaatı hızla süren yeni kamyon ve TIR parkı ile nakliyeci esnafımızın çok daha rahat bir şekilde faaliyetlerini sürdüreceğine inanıyoruz. dedi. Oktar, inşaatı tamamlandığında 22 yazıhane, kafeterya, lokanta, idari büro, yıkama yağlama ünitesi, tuvalet, banyo, otopark, dinlenme ve konaklama tesislerinin nakliyeci esnafının hizmetine sunulacağını kaydetti.

Erenler´deki Kamyoncular Garajı alanını da vatandaşların kullanımına sunacaklarını da ifade eden Oktar, Kamyoncular Garajı´nın kaldırılmasıyla birlikte mevcut alanda bir çalışma yaparak vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebilecekleri yeni bir sosyal donatı alanı inşa edeceğiz. Bu çalışmayla bölge halkımız nefes alacak. ifadelerini kullandı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.