Sanat camiasına giren, kuş gibi ortada kalır

12 Temmuz 2011 Salı 18:20
Sanat camiasına giren, kuş gibi ortada kalır







Pop müziğin süper starı Ajda Pekkan, sanat camiasından dert yandı. Sektöre giren herkesin yalnız kaldığını söyleyen Pekkan, "O kadar yalnız bir sektör ki bu camia.

Çok yalnızsınız. Siz sanatçı oluyorsunuz ve kuş gibi ortada kalıyorsunuz." dedi. Ünlü sanatçı, 8. Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Festivali kapsamında Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde konser verdi. Sonrasında gazatecilerin sorularını cevaplayan Pekkan, sanat camiasında çok yalnız kalındığını ve bazı şeylerin yaşayarak öğrenildiğini dile getirdi. Pekkan, sektöre girmeye hazırlanan genç yeteneklere şu tavsiyelerde bulundu: "Sektörü yaşayarak öğrenecekler. Ben de yaşayarak öğrendim, dayak yiyerek öğrendim, yani lafın gelişi. O yüzden onlar da bunları yaşayacaklar, üzülecekler, mutlu olacaklar. Ama her şeyden önce insan olmak çok önemli."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.