Sanatçı Suavi'ye yolda otomobilli saldırı

Balıkesir İstanbul yolunda bir aracın saldırısına uğrayan Sanatçı Suavinin sağlık durumu iyi, eşi 'Yol magandası değildi, doğrudan Suavi hedef alındı' dedi,

16 Ağustos 2017 Çarşamba 01:46
Sanatçı Suavi'ye yolda otomobilli saldırı






Sanatçı Suavi'ye yolda otomobilli saldırı


Türk müziğinin önemli isimlerinden sanatçı Suavi ve ailesinin içinde bulunduğu araç, Balıkesir İstanbul yolunda bir başka araç tarafından saldırıya uğradı. Suavi'nin eşi: "Yol magandası değildi, Suavi hedef alındı" dedi

Müzisyen Suavi ve ailesinin içinde bulunduğu araç, Balıkesir- İstanbul yolunda bir başka araç tarafından saldırıya uğradı. Olayı Twitter hesabından duyuran Suavi'nin eşi Gönül Saygan, "Araç aniden belirdi ve yolumuzu kesti. Sağımıza yanaştı, küfür ettiler. Suavi'nin camında birşey patladı. Bu yol magandası değil Suavi'yi hedef alan bir saldırıdır" diye yazdı.

Sanatçı Suavi, aracıyla Balıkesir-İstanbul yolunda ailesiyle birlikte seyahat ettiği sırada, 41 PM 934 plakalı bir araç yanlarına yanaştı. İddiaya göre araç, Suavi ve ailesinin içerisinde bulunduğu otomobili yoldan çıkartmaya çalıştı. Araçtaki kimliği belirsiz kişiler, Suavi ailesine küfür etti.
üpheli araç, daha sonra da kaçarak gözden kayboldu. Olayın ardından Suavi, ailesi ile birlikte jandarmaya giderek ifade verdi. Suavi'nin eşi Gönül Saygan, olayı Twitter hesabından duyurdu.

"YOL MAGANDASI DEĞİL, HEDEF SUAVİ'YDİ"
"Suavi ve kızımında içinde bulunduğu aracımız Balıkesir civarında saldırıya uğradı" diye yazan Saygan, olay anını şöyle anlattı:

"Balıkesir - İstanbul yolunda araç aniden belirdi ve yolumuzu kesti. Suavi, refleks ile kaçtı sağımızdan. Sonra araç sağımıza yanaştı, küfür ettiler. Tekrar önümüze çıktı. Biz yine kaçtık ve yine önümüzde makas yaptı. 3 kişiydiler. Suavi'nin camında birşey patladı. Ben can havliyle 155'i aradım. 'Yetişin, öldürecekler bizi' dedim. Araç hızla kaçtı"


Olay nedeniyle çok korktuğunu yazan Saygan, "Bu yol magandası değil Suavi'yi hedef alan bir saldırıdır. Polis ısrarla maganda diyor. Ben tanığım olaya, maganda değil. Kızımın saçının teline yakarım dünyayı aşağılık insanlar. Benim 5 yaşındaki kızım bu dünyanın en masum insanıdır. Bize neden düşmansınız, neden? Savcılık araç hakkında ülke genelinde arama emri verdi" paylaşımını yaptı.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.