Sapık tarikat liderine 341 yıl hapis

18 Temmuz 2011 Pazartesi 13:26
Sapık tarikat liderine 341 yıl hapis






BURSA (CİHAN)- Kendisini sözde bir cemaatin lideri olarak tanıtan ve yanına gelenlerle cinsel ilişkiye giren şüpheli hakkında, toplam 341 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.Merkez Yıldırım ilçesinde, ev olarak kullanılan sözde dergaha gelen kişilerle cinsel ilişki kuran Uğur K., geçtiğimiz günlerde çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Konuyla ilgili cumhuriyet savcısı iddianemesi tamamlandı.
4 sayfalık iddianame, ağır ceza mahkemesine gönderildi. Mahkeme, dosyayı görevsizlik kararıyla asliye ceza mahkemesine gönderdi. Savcının buna yaptığı itiraz üzerine dosya, tekrar ağır ceza mahkemesinde kaldı.
Uğur K.'nın, Nitelikli cinsel saldırı, tarikat kurmak ve baş mevkiinde olmak, çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları depolamak suçlarından toplam 341 yıl 6 aya kadar hapsi istendi.
İddianemede, Uğur K.'nın 13'ü erkek toplam 19 kişiye yönelik cinsel istismar suçunu 19 kez işlediğinin tespit edildiği vurgulandı. Şüpheli Uğur K., önümüzdeki haftalarda Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.