Şarkıcı Tarık Mengüç Malatya'da yurt çocuklarını sevindirdi

05 Aralık 2012 Çarşamba 15:47
Şarkıcı Tarık Mengüç Malatya'da yurt çocuklarını sevindirdi






MALATYA (CİHAN)- Pop müziğin ünlü ismi Tarık Mengüç, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü bünyesindeki Miad Sevgi Evleri ve Kız Yetiştirme Yurdu´nda kalan çocuklara hediye dağıttı.

Malatya Valiliği Engelliler Konseyi Genel Sekreterliği tarafından Engelliler Günü´nde Miad Sevgi evleri ve Kız Yetiştirme Yurdu yararına yapılan yardım konserinde; 11 LCD televizyon, salon takımları, beyaz eşya ve halı bağışlandı. Toplanan hediyeleri şarkıcı Tarık Mengüç, götürdü.

Geçmişte çok zorluklar yaşadığını anlatan Mengüç, ''Evimizde yiyeceğimiz bir lokma ekmeğimizin olmadığı günler çok oldu. Üzerime giyinebileceğim ikinci bir kıyafetim yoktu. Şarkıcı olacağım dedim, çalıştım, azmettim, kendime inandım ve başardım. Hiçbir şey birden olmaz, çok çalışmanız gerekir. Her şeyden önce iyi bir eğitim almanız gerekiyor. Onun için derslerinize iyi çalışın. Sonra olmak istediğiniz yerde en güzel şekilde bulunursunuz'.' diye konuştu.

Çocukların yaşadığı ortamı gezen Mengüç, Sevgi Evleri'ne hayran kaldığını belirtti. Mengüç, ''Böyle bir güzellikle karşılaşacağımı hiç ummazdım. Odaları, çalışma yerleri, mutfakları, oyun odaları, lavaboları oldukça temiz ve en kaliteli ürünlerden oluşmakta. Çocukların mutlu oldukları davranışlarından ve yüzlerinden belli. Bu ortamı çocuklara sağlayan herkese çok teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.

Çocukları daha sık ziyaret edeceğini dile getiren Mengüç, çocuklara ilkbaharda piknik yapma sözü verdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.