Şavşat Şehidi Fatih Çaybaşı Erzincan'a getiriliyor

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna PKK'lı teröristlerin düzenlediği silahlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen jandarma er 24 yaşındaki Fatih Çaybaşı'nın cenazesi, Artvin İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından memleketi Erzincan'a gönderildi.

26 Ağustos 2016 Cuma 11:01
Şavşat Şehidi Fatih Çaybaşı Erzincan'a getiriliyor






Şavşat Şehidi Fatih Çaybaşı Erzincan'a getiriliyor


Artvin'in Şavşat İlçesi'nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna PKK'lı teröristlerin düzenlediği silahlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen jandarma er 24 yaşındaki Fatih Çaybaşı'nın cenazesi, Artvin İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından memleketi Erzincan'a gönderildi.

Törene, şehit er Fatih Çaybaşı'nın babası Şevket, annesi Zöhre, 8 yaşındaki kız kardeşi Zeynep Çaybaşı'nın yanı sıra AK Parti Milletvekili İsrafil Kışla, CHP Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Valisi Muhterem İnce, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alper, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Kılıç, CHP Artvin İl Başkanı Ali Yücel Kurt, Şavşat Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Sinan Öztürk ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin ailesi tören alanına Artvin Valisi Muhterem İnce ile birlikte geldi. Vali İnce, baba Şevket Çaybaşı'nın koluna girdi. Saygı duruşu ve şehit er Fatih Çaybaşı'nın özgeçmişinin okunması ile başlayan tören dua ile sona erdi.
Jandarma Er Fatih Çaybaşı'nın babası Şevket ve annesi Zöhre Çaybaşı'nın gözlerinin dolduğu gözlenirken, küçük Zeynep de ağabeyinin tabutu başında dua etti. Törenin ardından askerler tarafından ambulansa konulan Er Fatih Çaybaşı'nın naaşı askeri helikopterle memleketi Erzincan'a gönderildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.