Seçim 2018: Saadet Partisi seçim standına çirkin saldırı

Erken seçim kampanyası için kurulan Saadet Partisi standı, Ankara Kızılay'da kalabalık bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganlardan bazıları gözaltında.

04 Mayıs 2018 Cuma 14:09
Seçim 2018: Saadet Partisi seçim standına çirkin saldırı






Seçim 2018: Saadet Partisi seçim standına çirkin saldırı


Ankara'da seçim gerginliği; Ankara Kızılay'da Saadet Partisi Çankaya İlçe Başkanlığı tarafından Temel Karamollaoğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı için yürütülen ön imza kampanyasının bulunduğu standa çirkin bir saldırı düzenlendi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladıktan sonra 100 bin imza için başta Ankara olmak üzere ülke genelinde sürdürülen ön imza kampanyaları ilgi görürken Ankara Kızılay’da etkinliğe saldırı olması tepki çekti.


Saldırıyı kimliği henüz belirlenemeyen kişiler gerçekleştirirken saldırganlar, Çankaya İlçe Başkanlığı tarafından kurulan stantı dağıtarak hakaret ve küfürler savurdu.

Saldırganlar güvenlik güçlerinin müdahalesiyle emniyete götürülerek gözaltına alındı. Saadet Partisi'ne yapılan bu saldırı aynı zamanda 24 Haziran seçim sürecinde bir parti standına yapılan ilk saldırı oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.